FitLine Basics 

(Basics)

Cítit výsledek!

Vitamínový komplex

FitLine Basics je nezbytný pro optimální zásobování životně důležitými živinami. Zlepšuje činnost gastrointestinálního traktu, zvyšuje imunitu, zlepšuje pohodu.


Basics FitLine – exkluzivní a patentovaný vývoj německých vědců (EP 1348343 ) pro dokonalé trávení a imunitu. Jde o unikátní produkt z hlediska účinnosti a obsahuje kvalitní přírodní koncentrát extraktů ze zeleniny, ovoce a obilovin a také kultury cenných živých bakterií mléčného kvašení. Basics dodává tělu 8 různých rozpustných a nerozpustných balastních látek, které pomáhají regulovat trávení a pročišťují střeva a také potřebné vitamíny a antioxidanty (A, C, E a stopový prvek selen), rostlinné enzymy – enzymy , rozpustná a nerozpustná vláknina, živá probiotika kultury , cenné bylinné extrakty a další.


Kdo potřebuje Basics?

 

  • Každý pro zlepšení trávicího systému

  • Často nemocní lidé se sníženou imunitou

  • Pro prevenci onkologických onemocnění

  • Jak zabránit zácpě

  • Zlepšit zdraví při nervózní práci, stresových situacích

  • Pro prevenci chřipky a nachlazení

  • Pro prevenci poruch zraku

  • Pro prevenci zubního kazu
  • Pro prevenci kožních onemocnění s dermatitidou jakéhokoli původu
  • Jako ochrana před škodlivými účinky ultrafialového světla – 4 týdny před intenzivním opalováním
  • Pro prevenci křečových žil je dobré používat společně s FitLine Activize Oxyplus a Munogen
  • Prevence  onemocnění pohybového aparátu
  • Pro zlepšení tónu – v komplexu s FitLine Activize Oxyplus
  • Zejména snížit škodlivé vlivy životního prostředí. kouření, ti, kteří zažívají intoxikaci z cigaret a alkoholu
  • V programech korekce hmotnosti. Efektivní v kombinaci s FitLine Q10 Plus, Omega-3+E, ProShape All-in-1, ProShape Amino.
  • Při sportu

Výhody vitaminového komplexu Basics

Multifunkční vyvážený přírodní vitamínový komplex Basics FitLine je kombinací vysoce kvalitních bioaktivních látek. Díky inovativním konceptům a moderním německým vědeckým technologiím je Basics vysoce účinným produktem s širokou škálou preventivních opatření:

 

  • FitLine Basics je ideálním základem pro doplnění běžné stravy. Výrazně zvyšuje účinnost a asimilaci živin, přispívá k rekonstrukci střevní mikroflóry a její stabilní a správná práce;

  • Obsahuje obrovské množství sekundárních rostlinných látek a antioxidantů z těchto látek, rostlinné trávicí enzymy (32 enzymy), které podporují důležité životní funkce těla a pomáhají v boji proti volným radikálům;

  • Obsahuje prebiotika – fruktooligosacharidy, které podporují rychlou reprodukci a růst zdravých střevních bakterií;

  • Obsahuje živé kultury bakterií mléčného kvašení (miliarda na porci), které mají pozitivní vliv na střevní flóru a přispívají k optimálnímu vstřebávání potravy a normálnímu trávení;

  • Obsahuje Lactobacillus reuteri (Lactobacillus reuteri), který produkuje Reuterin, antibakteriální látku se širokým spektrem účinku, která inhibuje růst patogenních bakterií, plísní podobných kvasinkám a prvoci;

  • Obsahuje silnou skupinu antioxidanty – vitamin C, vitamin E, beta-karoten (provitamin A) v micelární (ve vodě rozpustné) formě, stopový prvek selen, dále výtažky z hroznových semínek, zeleného čaje a kurkuminu;

  • Obsahuje extrakt z kurkumy s γ-cyklodextrinem, který se vyznačuje velmi rychlou a efektivní vstřebatelností. Biologická dostupnost je 45krát vyšší než u běžné kurkumy;

  • Snižuje chuť k jídlu, odstraňuje pocit hladu mezi jídly. Nízkokalorický, 34 kcal v jedné porci;

  • optimalizovaný glykemický index. Obsah sacharidů v jedné porci, jako čtvrtina jablka;

  • Použití patentované technologie MicroSolve® (založené na micelizaci částic) vede k lepší absorpci živin a umožňuje udržovat správné poměry složek při nižší dávce produktů;

  • Zajišťuje 5krát rychlejší dodání a účinnou absorpci cenných živin ve srovnání s podobnými komplexy díky konceptu transportu živin NTC®;

  • Neobsahuje alergeny;

  • Jedinečný, patentovaný, snadno použitelný.

 

Pomocí přírodního vitaminového komplexu Basics Výsledky zaručeně dosáhnete! 

 

Když si dáte lahodný vitamínový koktejl Basics, pocítíte, jak se zlepší proces trávení a normalizuje chuť k jídlu , žaludek bude lehký a střev, zlepší se peristaltika. A díky aktualizaci mikroflóry se vaše imunita posílí, což vám denně dodá sílu a zlepší vaši celkovou pohodu.

Cenné živiny Basics FitLine jsou zaručeny a maximálně absorbovány vaším tělem díky unikátní technologii NTC®-Nutrient Transport Concept, NGP® Nutrition Group Product a CD-Complex®.

FitLine Basics – optimálně dodává tělu životně důležité živiny pro dobré zdraví a pohodu.


Jak užívat Basics?

Doporučené dávkování:

Užívejte 1–2 porce denně.

Denní porce: 1 sáček = 12 g prášku.

OBJEM BALENÍ: 360 g (30 sáčků). Balíček je určen na 1 měsíc.

Aplikace:

1 balíček vitamínového prášku (12 g) rozpusťte ve 200 ml neperlivé vody pokojová teplota . Ideální ráno v kombinaci s FitLine Activize Oxyplus.

Upozornění:

POZOR! První 2–3 dny začněte užívat malé dávky (1/3 – 1/2 sáčku). Dávku zvyšujte postupně. Po otevření spotřebujte co nejdříve. Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah dětí.

Trvání aplikace:

Minimální kurz 3 měsíce (cyklus obnovy buněk). Můžete to užívat po dlouhou dobu.

Účinné látky:

Vláknina: arabská guma (arabská guma), guarová guma, ovesné a rýžové otruby, jablková, hrachová vláknina, pektin , rostlinný prášek (brokolice, zelí, mrkev, paprika, špenát, rajčata), inulin.
Komplex rostlinných enzymů: amyláza, laktáza, proteáza, celuláza, lipáza.
Kultury bakterií mléčného kvašení: Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus reuteri. Vitaminy: vitamin C, vitamin E, betakaroten.
Extrakty: extrakt z granátového jablka malpighia (extrakt z aceroly), extrakt ze zeleného čaje, extrakt z kurkumy s γ-cyklodextrinem, extrakt z hroznových jader.
Selenové kvasnice s vysokým obsahem selenu.
Sladidla: fruktóza, glykosidy stévie.

Vlastnosti účinných látek 

BUNĚČNÉ (vláknina z potravy)

VLÁKNINO - životně důležitá skupina komplexních sacharidů obsažených v plexu rostlinné potravy vlákna . Nejznámější vlastností vlákniny je vstřebávání škodlivých látek, jedů, pesticidů a solí těžkých kovů, které se nahromadily v lidském těle. Absence nebo nedostatečné množství vlákniny v lidské stravě vede k těžkým zdravotním poruchám až invaliditě a prudkému zkrácení délky života.

 Užitečné vlastnosti VLÁKNA:

 

  OVES A RÝŽOVÉ OTRUBY je nerozpustná vláknina, přírodní přírodní sorbent. Tento typ vlákniny odstraňuje toxiny ze střev, čímž bojuje proti sebeotravě a zácpě.

  NEROZPUSTNÁ JABLEČNÁ VLÁKNA – druh nerozpustné vlákniny, která je výrazně zlepšuje střevní peristaltiku, čistí mikroklky, adsorbuje a odstraňuje různé toxiny a alergeny z těla.

  HRACHOVÁ VLÁKNA - mají vlastnosti zadržující vlhkost a emulgační vlastnosti, což ovlivňuje fyziologické plíce čištění střev.

  JABLEČNÝ PEKtin - zpomaluje vstřebávání jednoduchých sacharidů a tuků, což pomáhá normalizovat hladinu glukózy v krvi a snížit hladinu triglyceridů a cholesterolu krev a také snížení rizika rozvoje obezity. Pektin zlepšuje periferní krevní oběh a střevní peristaltika v důsledku vývoje prospěšných střevních bakterií, které reprodukují a syntetizují důležité vitamíny, aminokyseliny, těkavé mastné kyseliny atd. a navíc potlačují růst patogenní flóry.

  ARABICKÁ GUM a GUAR GUM – polysacharidy, rozpustná vláknina z komplexních sacharidů. Aktivně se váže s vodou a přispívá k normální tvorbě stolice a také chrání sliznici tlustého střeva z podráždění a zánětu. Normalizuje střevní mikroflóru, váže toxiny, snižuje hladinu cholesterolu a další věci.

  INULIN je vysoce hodnotný komplexní sacharid skládající se z 95 % fruktózy. Působí příznivě na látkovou výměnu v těle, působí protizánětlivě a regeneračně na sliznici žaludku, střev a žlučníku, slinivky břišní a jater, přispívá k obnově funkcí těchto orgánů. Inulin navíc zvyšuje vstřebávání vápníku (důležité pro osteoporózu).

  ZELENINOVÝ PRÁŠEK (brokolice, zelí, mrkev, zelená paprika, špenát, rajčata) - bohatý zdroj biologicky aktivních látek který vám umožní získat potřebný komplex vitamínů a minerálů. Kromě toho ale rostlinné složky obsahují asi 25 000 cenných bioaktivních látek (dodávají rostlinám barvu, chuť a strukturu), které mají silné antioxidační vlastnosti, poskytují ochranu buňkám našeho nervového systému, pomáhají předcházet kardiovaskulárním a onkologickým onemocněním.


ŽIVÉ MLÉČNÉ KULTURY 

ZDRAVÁ STŘEVNÍ MIKROFLORA je klíčem nejen k našemu blahu, ale také k našemu zdraví I obecně 80 % imunitního systému našeho těla je soustředěno ve střevech: preference patogenní flóry v důsledku nevyvážené výživy, stresu, přemíry toxinů a chemikálií v potravinách, antibiotik vede ke fermentaci, hnilobě, tvorbě jedů a průniku patogenů do těla.

  LACTOBACTERIA REUTERI – anaerobní bakterie izolované z mateřského mléka. Mají vysokou schopnost přilnout ke střevní stěně a produkovat reuterin – antibakteriální látku, která potlačuje patogenní bakterie, houby a prvoky, současně neničí prospěšnou flóru střev a je odolný vůči antibiotikům.

 

 Užitečné vlastnosti laktobacilů REUTERS:

 

  mají protizánětlivý účinek (zvyšuje počet protizánětlivých T-regulačních buněk), chrání před infekcemi, bojuje proti plísním;

  snížit stres a vnímání bolesti, urychlit hojení rány;

  přispívají k sexuální přitažlivosti, zvyšují sexuální touhu;

  příjem laktobacilů Reteri zlepšuje kvalitu pokožky a vlasů;

  L.reuteri produkují vitamín B12 a zvyšují hladinu vitamínu D3 v krvi;

  pomoc při zácpě, zlepšit střevní peristaltiku;

  snížit zánět střev a slinivky břišní u dětí s aktivní ulcerózní kolitidou, snížit frekvenci průjmů u dětí;

  snížit hladinu LDL cholesterolu (nízký hustotní lipoproteiny), užitečné pro štítnou žlázu;

  boj proti bakteriím, které způsobují kazy v zubech, přispívají ke zdraví ústní dutiny.


KOMPLEX ROSTLINNÝCH ENZYMŮ

TRÁVICÍ ENZYMY - to jsou proteinové struktury, které obsahují různé aminokyseliny. Pomáhají „rozkládat“ potravu na důležité prvky, podílejí se na práci trávicích žláz a gastrointestinálního traktu, na trávení a asimilaci potravy a podporují prospěšnou střevní mikroflóru.


Naše tělo produkuje omezené a nedostatečné množství enzymů pro plné trávení potravy. Zánětlivá onemocnění slinivky břišní (zejména pankreatitida), střevní záněty, gastritida, patologie jater a žlučových cest, patologie střevní sliznice vedou k nedostatku enzymů.

 Užitečné vlastnosti trávicích ENZYMŮ:

 

 AMYLÁZY Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮenzymy pro hydrolýzu škrobu, glykogenu a polysacharidů.

  PROTEÁZY Z OVOCE PAPAYA štěpí bílkoviny na aminokyseliny.

  LAKTÁZY Z JEČNÉHO SLADU - enzymy, které přeměňují mléčný cukr (laktózu) na glukózu a galaktózu.

  LIPASE – podílet se na dělení tuků. Izolované ze semen, plodů, hlíz a oddenků obilovin (kukuřice, oves atd.), jakož i ze semen luštěnin (fazole, hrách ) a slunečnice.

  CELULÁZA je enzym, který rozkládá celulózu (vláknina je obal rostlinných buněk) pro úplnější využití intracelulárních nutričních složek, zejména rostlinných bílkovin.

 Příznaky nedostatku ENZYMŮ

 

Kdo by neznal takové problémy, jako je zácpa, plynatost, nadýmání, žaludeční a střevní kolika? Příznaky nedostatku enzymů mohou zahrnovat pálení žáhy, problémy s váhou, alergie, rychlou únavu pomalé zotavování z nemoci. Bylo zjištěno, že nastávají v důsledku změny chemické struktury potravy poruchy v činnosti gastrointestinálního traktu, trávicích procesů, včetně práce enzymů. stejně jako nadměrný stres, drogy, toxiny, patogenní mikroorganismy.

 

Hlavní výhodou rostlinných enzymů je to, že nastartují trávení jídla v žaludku 60 minut předtím, než se jídlo dostane do tenkého střeva, kde může být stráveno. A pokud dojde k poškození v tenkém střevě, pak předfermentované jídlo způsobí mnohem méně negativních reakcí a živiny se vstřebávají ve střevě!


ANTIOXIDANTY 

ANTIOXIDANTY - skupina biologicky aktivních látek, které neutralizují negativní oxidační účinek volných radikálů, zabraňují rozvoji nemocí, inhibují procesy stárnutí. Antioxidanty fungují jako přirozený štít pro tělo a chrání buněčné membrány a další struktury uvnitř buňky před poškozením.


Vitaminový komplex Basics obsahuje řadu cenných antioxidantů: vitaminy C, E, betakaroten, prášek z aceroly (přirozený zdroj vitaminu C) , kurkumin, selenové kvasnice, extrakt ze zeleného čaje, extrakt z hroznových jader.

 Užitečné vlastnosti ANTIOXIDANTŮ:

 

Vědci nedávno dospěli k závěru, že mezi mnoha antioxidanty jsou zvláště důležité vitamíny A, C, E a stopový prvek selen

  VITAMÍN A (retinol) – nezbytný antioxidant pro zrak, tvorbu kostí, zuby stejně jako zdraví kůže, vlasy, imunitní systém při práci . Hraje důležitou roli v růstu nových buněk, zpomaluje stárnutí.

   VITAMIN C (kyselina askorbová) – silný antioxidant, hraje důležitou roli v redoxní procesy, podílí se na syntéze kolagenu, prokolagenu a hormonů, na výměně kyseliny listové a železa, reguluje srážlivost krve, normalizuje propustnost kapilár, nezbytný pro krvetvorbu, má protizánětlivý a antialergický účinek.

  VITAMIN E (tokoferol) zpomaluje proces stárnutí buněk, obohacuje krev o kyslík, což snižuje únavu, zlepšuje výživu buněk, posiluje cévní stěny, chrání červené krvinky před poškozením toxiny, zabraňuje tvorbě krevních sraženin podporuje jejich vstřebávání, posiluje myokard.

  SELEN - chrání před srdce -cévní onemocnění, posiluje imunitu zvyšuje očekávaná délka života, a také důležitá pro prevenci vzniku zhoubných nádorů, ochrana proti virovým onemocněním zlepšení reprodukční funkce. Při interakci s dalšími antioxidanty, vitamíny E a C, selen zlepšuje duševní aktivitu, snižuje deprese a zlepšuje celkový stav těla.

 Příznaky nedostatku SELENU:

 

S nedostatkem selenu imunita ztrácí svou sílu proti bakteriím a virům způsobujícím onemocnění. Nedostatek selenu vede k problémům se slinivkou, štítnou žlázou a kožními onemocněními. Plné fungování jater a ledvin také přímo závisí na zásobování těla selenem.

 Užitečné vlastnosti ANTIOXIDANTŮ:

 

  HROZNOVÁ SEMENA A ZELENÝ ČAJ – obsahují nejsilnější přírodní antioxidanty, které jsou desetkrát aktivnější než vitamíny E a C! Oni eliminují krev poruchy krevního oběhu, posilují cévy, zejména žíly, snižují otoky a riziko krevních sraženin, zlepšují fungování mozkových buněk. Tyto nejúčinnější protirakovinné sloučeniny chrání buňky před poškozením a podporuje tvorbu tělu vlastních antioxidačních enzymů.

  KURKUMIN – silný antioxidant a přírodní antibiotikum. Vitaminový komplex FitLine Basics se také vyznačuje velmi rychlou a efektivní vstřebatelností, mimo jiné díky vysoké biologické dostupnosti kurkuminu, která je 45krát vyšší než u běžné kurkumy.


FRUKTÓZA 

FRUKTÓZA - přírodní cukr, který se ve volné formě vyskytuje téměř ve všech sladkých ovocích, zelenina, stejně jako med.


Fruktóza je sacharid s nízkým glykemickým indexem. Jeho jídání nezpůsobuje kolísání hladiny krevního cukru, a tedy prudké uvolňování inzulínu, které způsobuje spotřebu cukru. Tyto vlastnosti jsou zvláště důležité pro lidi trpící cukrovkou.

 Užitečné vlastnosti FRUKTÓZY:

 

  FRUKTÉZA - stabilizuje hladinu cukru v krvi, posiluje imunitu, snižuje riziko zubního kazu, rychle obnovuje sílu při vysoké fyzické námaze a psychické zátěži, neovlivňuje činnost slinivky břišní a lze použít při pankreatitidě. Na rozdíl od jiných sacharidů fruktóza dosahuje intracelulárního metabolismu bez zásahu inzulín.


STEVIE 

STEVIA je přírodní náhražka cukru, která je mezi ostatními uznávána jako nejlepší. Tato bylina je 200x sladší než cukr, neobsahuje žádné kalorie a má bohaté složení: obsahuje bílkoviny, vlákninu, železo, draslík, hořčík, sodík, vitamíny A a C, mnoho antioxidačních sloučenin - flavonoidy, triterpeny, třísloviny, kyselinu kávovou, kempferol a kvercetin.


  STEVIA - na jedné straně uznáván jako nejsladší a nejnebezpečnější přírodní produkt, na straně druhé – má široký potenciál pro léčbu endokrinních a kardiovaskulárních onemocnění, užitečné pro poruchy metabolismu, onemocnění ledvin, srdce a cév, močopudné a protizánětlivý účinek. Moderní věda potvrdila antiseptické účinky stévie. Kromě toho byla zjištěna řada dalších pozitivních reakcí na užívání přípravků se stévií. Ezoterici nazývají stévii božským elixírem, který vyživuje všechny orgány zdravím.

 Užitečné vlastnosti STEVIE:

 

   snižuje hladinu cukru normalizuje funkce slinivky břišní. Snižuje zátěž slinivky břišní. , kvůli snížení potřeby produkce inzulínu;

  použito při léčbě hypertenze - snižuje hladinu cholesterolu v krvi, ředí krev, zlepšuje mikrocirkulace,zpevňuje stěny cév a kapilár (zvyšuje jejich elasticitu); normalizuje krevní tlak;

  platí se žaludečními vředy (předchází vzniku vředů), s onemocněními jater (hepatitida a počáteční stadia jaterní cirhózy), onemocnění sluchových orgánů, křivice , špatný zrak;

  lékařské rostlinné formy se používají k hojení ran po operacích, při drogové závislosti a alkoholismu;

  se používá jako antimikrobiální a protizánětlivé prostředky k dezinfekci dutiny ústní. Účinné při onemocnění parodontu, snižuje riziko zubního kazu. Blokuje vývoj parazitů v těle;

  zvyšuje imunitu, odolává chřipce a nachlazení (flavonoidy posilují imunitu, protože jsou silnými antioxidanty), podporují separaci sputa;

  zpomaluje stárnutí buněk v těle. Obsahuje křemík a látky obsažené ve složení steviosidu, které se podílejí na regeneraci a obnově buněčných tkání lidského těla;

  propaguje rychlé zotavení po těžké fyzické námaze;

  normalizuje metabolismus a podporuje hubnutí;

  pomáhá v léčbu alergií.

Jaké vitamíny vybrat?

Vitamínové komplexy, minerály, sportovní výživa, kosmetika pro péči o pleť

Dospělí
Fitline vitamíny pro dospělé

Jaké vitamíny jsou potřebné pro dospělé? Jak podpořit své tělo, aby si zajistilo vynikající zdraví a vysoký výkon?  

 

Tělo dospělého ve věku od 20 do 65 let je pravidelně vystavováno maximální zátěži: rodina, práce, stres, špatné návyky, nevyvážená strava. To vše vede...

Dětem
Ženám
Těhotná
Mužům
Studentům
Seniory
Sportovci
Hubnout
Péče o pleť, vlasy, nehty